keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Agilitypäivä ja pupujussin kuulumisia

Löysimpä tuossa taannoin laatikollisen agilityesteitä, putkia, siltoja sun muita kanin ansioista, tuo riiviö oli lähtenyt yöllä lenkille ja kipittänyt aamulla onnellisena kotiin puisen nakerretun esteen kanssa. :'D Noh, vahingosta viisastuneena esteet pysyvät tästä lähtien kaapissa kanin ulottumattomissa.

Meillä on agilityä harrastettu, leikkimielessä tietenkin, viimeksi tuossa loppukesästä, sen jälkeen estelaatikko katosi enkä jaksanut uusia väsätä. Urho -pappa on jo niin uninen mussu, ettei sitä voinut vähempää kiinnostaa, ruoka ja nukkuminen on must. Hamsulassa on nyt monenmonta uutta, hamsukakarat Madeleine, Mio, Seelia, Iisa ja Tuikku. Juoksentelemaan pääsivätkin siis Madeleine, Tuikku, Seelia, Iisa, ekakertalaiset isot pojat Obelix ja Rompe sekä vanhat konkarit Abrax ja Tyhmy. 
Nuoriso köpötteli radalla ihan sen takia, että tiedän kenen kanssa voi heittää hanskat naulaan agilityn suhteen ja ketkä ovat jotenkuten innostuneita asiasta. Pikkuisista Mio, Seelia ja Madeleine pääsivät 'jatkoon', muita ei kiinnostanut muuten kuin maistelumielessä. 
Olin erittäin yllättynyt hamsulapsista, Mio juoksi itse radalle ja parin toiston jälkeen jäi vipeltämään rataa itsekseen, siinä kun Iisa ja Tuikku lähtivät muualle heti kun silmä vältti. Pojan kanssa ei tarvinnut ns kosketusapuja käyttää, vaan meni rauhallisesti käsiä myötäillen ja opetteli, sitten vasta lähti kulkemaan kovaa. :D

Madeleine on säpäkkä nuori neiti, ja vauhtia löytyi melkein liikaakin. Ihan hienosti tuo meni muutaman toiston jälkeen, mutta tuskimpa tytön kanssa kovin usein tullaan treenailemaan.Seelia meni yllättävän hyvin, maisteli esteitä vähän mutta parin toiston jälkeen oppi ja köpötti oikein reippaasti!

Laitettakoon vielä muiden hamsujen kuvia tähän loppuun:
 Entten Tentten Teelika Mentten "Tyhmy", lk hopeanharmaa naaras
 Lainauros Balandine's Rompe**, pk soopeli
 Rompe söpöilee :3
 Lk musta uros Abrax Agrippas, mamman lellimussu.
 *köpököpöHOPSISTAköpököpö*
 Alexandrian Obelix, pks kyyhkynharmaa umborous uros.
 *nuuhnuuhnuuh*
 Pksr suklaa -naaras Curly Cinderella alias Tuikku. 
Esteet on tarkoitettu Tuikun mielestä syötäviksi...

Vielä loppuun Mervi -kanin kuulumisia kuvina!
(Koska tiedän pupun entisen omistajan stalkkaavan blogia... :D)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.