sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kevättä rinnassa (...ja tassunpohjissa.)

Hamsulaan ei kuulu sen ihmeempiä, mukelot kasvaa ja kehittyy. PiNan ja SHY:n näyttelyt ovatkin sitten jo ensi viikonloppuna, aika on mennyt nopsaan! Toivottavasti jompanakumpana päivänä Abrax ja Estelle nappaisivat ne viimeiset PET-sijoitukset ja saisin valionarvoanomukset postiin... :)
Poikuesuunnitelmat menivät taas vähän ylösalaisin, seuraavat syrkkimukelot ovat näillänäkymin pk mustan Price of Love "Sellan" ja pks kyyhkynharmaa umb. Alexandrian Obelixin kekarat ja myöhemmin Perushumppaajan ja Pablo Promoottorin muksut.
Meille muuttaa Vantaan näyttelystä pari robopoikaakin! Vanhempi uros Wippee's Katilta ja nuori muksu Äkkiväärä Vevveltä. Vanha poika pääsee samointein lastentekopuuhiin normaalin naaraan Your's Twilight Mist "Hertan" kanssa, ja näiden mukelo olisi tarkoitus yhdistää tuon nuoren pojan kanssa sitten loppuvuodesta. Kiva laikkukinkki ja toinenkin laikkukinkki ja lk musta syrkkitytykin meille muuttaa Vantaalta. :D

Hamsulassa kaikki on tylsää ja tavallista, joten laitetaampa tähän väliin pupukuulumisia ja Mervi -kanin keväthyppelöitä:

Lauantai-illan morsoiluja pupun kanssa :3

35cm

35cm

45cm


Leikkipuistossa oli hassunhauskaa!

1 kommentti:

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.