keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kissat kaksinkerroin ja muuta hassua tasan vuosi sitten!

Postausintoni on kohonnut pilviin (hei, ei ollut edes sarkasmia!), ja postausideoita miettiessäni ja kuva-arkistoa kaivellessani keksin tehdä eläinten vuodesta postaukset. Etsin vielä kuvia ja muokkailen niitä, mutta hamstereista, kissoista, marsuista ja kanista on tulossa omat postaukset. Näin ei kenenkään tarvitse valittaa kun "hamsublogissa" on liikaa kissoja, jätä kissapostaus lukematta :D

Mervi tuli meille 10.11.2012, joten pupun vuosi -postaus tulee vasta marraskuussa erityisen vuosipäivä -postauksen aikoihin. Tahdon saada joka kuukaudelta kuvia, joten koitan kuvailla Mervin syksyä nyt erityisen paljon! Pupun ja minun "vuosipäivä" lähestyy kovaa vauhtia, ja sitä varten olisi tarkoitus lähteä Tampereelle saakka kuvaamaan Tallipihalle ja pariin puistoon, jos vain suinkin koulukiireiltä ehdin.

Mervin tullessa meille, ei alku ollut läheskään helppoa. Kani osoittautui ongelmapupuksi, ja stressiä riitti kummallakin osapuolella. Kani ei ymmärtänyt minua enkä minä kania.
Mervi on vajaassa vuodessa opettanut hirmu paljon, eikä ole päästänyt missään asiassa palvelusväkeä helpolla. Pellettiä on vaihdettu tuhat kertaa, on tuhottu kaikkea lampusta omistajan hermoihin ja riehuttu enemmän kuin orivarsa laitumillelaskussa.

Pitkällisen pohdiskelun jälkeen olen todennut, että nyt toinen kani olisi ajankohtainen. Mervi on tasoittunut ja kommunikaatio pelaa (yleensä), joten olen alkanut pikkuhiljaa katsella kasvattajien tulevia poikueita sillä silmällä, josko sieltä löytyisi meille kiva pupupoika. Kyllä, poika. Nassikka tullaan vanhempana leikkauttamaan, jotta ainakin yhteistarhaus ja ulkoilu Mervin kanssa sujuisi.
Tuleva pupu tulee olemaan hollantilainen tai esteristeytys. Mervin kanssa esteily sujuu kohtalaisesti, mutta kunnon estekani houkuttelisi. Saa nähdä millainen pupelo meille löytyy, vai löytyykö ollenkaan!

Pidemmittä (krhm...) puheitta, tässäpä eläinlauman menoa tasan vuosi sitten!


P.S. Hei ihanaiset lukijat, otan mielelläni postausideoita vastaan! 
Kun kerrankin intoa löytyy, panostan blogiin ja pyrin toteuttamaan jokaisen idean
jos vain suinkin pystyn ja osaan!

3 kommenttia:

 1. Minäkin vihdoin liityin lukijaksi :) määki kävin eilen kattoon ihania kaneja. Vähä kuume kyllä nousi asian suhteen. Nyt onkin paljo lukemista kun vähä vanhempia postauksias voi lukia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! :3
   Jos vaan aikaa ja mielenkiintoa riittää niin ota ihmeessä kani, aivan ihania otuksia ♥

   Poista
 2. Tee akaattikotiloista postaus ;)

  VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.