sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Operaatio lemmikkimessut, Ilpo ja jotain yllättävääkin kotona vihdoin!

Olipa taas hullunmyllyisin viikonloppu pitkään aikaan! Mistähän aloittaisi...

Lauantaina oli tarkoitus hakea Jonnalta Nokialta "kanilan muuttojäämistöä", Jonna kun muuttaa ja lopettaa kanijutut siinä samalla. Mukaan tarttui metrihäkki, läjä vessalootia, kuppeja, putkia, kahdeksat valjaat ja Atlas10 -boksi....eikä suinkaan tyhjänä!
Meille muutti yllättäen ps valkoinen satiini -naaras Hivenen Sievä "Viola"! Mervi sai tutun leikkikaverin, nuo ehtivät kesällä jo vähän tutustua kun Mervi oli Jonnalla hoidossa ja Viola sisaruksineen oli vauvapupuja.
Ujo kanineiti on jo hienosti ehtinyt kotiutua, äsken oltiin innoissaan odottamassa iltaruokia kun kävin hamsulassa!Sunnuntaina suunnattiin viideltä aamuyöstä Tampereen kautta Helsinkiin messukeskukseen! Heti aluksi totesin kaljakärryn olevan maailman fiksuin keksintö heti suklaan jälkeen, kuskasin nimittäin koko eläinpoppoon yhdellä kärryllä ja vieläpä ennätysajassa!
Olin ilmonnut näyttelyyn viisi hamsteria ihan siksi että ilman hamsuja on outoa reissata.
Messuilla riitti katseltavaa (...ja ostettavaa, krhmm...) koko päiväksi, Elma -messuillakin käväisin aamupäivästä. Mukaan tarttui muunmuassa Genesis -pellettiä marsuille ja kaneille (lähinnä Ilpolle), TopCanis Baby -valjaat ja hihna uutuusväreissä, ihmeellisiä pehmoapinoita kaneille joululahjoiksi, Puppian lilat pehmovaljaat, nahkaremmi, hamstereille herkuksi parakiitin siemenseosta ja muuta hassua...

Ja ettei reissun päähenkilö unohdu, mukaan "tarttui" myös kauan ja hartaasti odotettu ILPO -pupu!
Poika on äärettömän hurmaava ja suloisuuden perikuva, pusujakin siltä saa runsain mitoin kun jaksaa rapsuttaa. Kovin pienihän tuo vielä on, mutta eiköhän siitä kunnon jänö vielä tule!
Näinollen hamsulassa asustaakin kolme kania :3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.