maanantai 2. joulukuuta 2013

ELÄINLAUMAN JOULU: Ilpon marraskuu

Marraskuussa ollaan....
Nukuttu päiväunia

Saatu erityishuomiota

Harrastettu linssiluteilua (...)

Marraskuinen Ilpo on ollut:
  Sosiaalinen pieni mies, jolla on suurempi ego kuin taloon mahtuisi. Ilpo tietää arvonsa, joten on hänellä on mielestään oikeus vaatia Genesistä tavallisen ruuan sijaan ja omenaa tylsän porkkanan tilalle. 
Myös ihmisiä saa pojan mielestä pomottaa näykkimällä, mutta tätäpä ei palvelusväki sulata ollenkaan! Mikään kielto ei pieneen mieheen tehoa, mutta ehkä se tästä vielä kun järki kasvaa egon perässä.
Marraskuu on mennyt lähinnä tutustuessa, mutta ulkonakin on käyty. Ilpo hullaantuu lumesta, joten talvella tullaan varmasti tekemään pikaseikkailuja hankeen päivien piristykseksi.


Edistystä:
Ilposta on tullut rohkeampi! Alkuun poika ei uskaltanut juosta sisällä omistajan jalkojen juuresta askelta pidemmälle, nyt lähdetään jo tekemään pieniä seikkailuja. Välillä on kuitenkin varmistettava että omistajakin pärjää yksin (nössö poika, oikeasti se vaan kipittää mamman luokse turvaan...).
Kärsivällisyyttäkin on tullut lisää, ja Ilpo on jo ymmärtänyt että sohvalla sylissä ollessa saa huomiota joka kannattaa käyttää hyväksi. Meille on tullut tavaksi katsoa Salkkarit, Uusi Päivä ja HelsINK pojan kanssa olohuoneessa, ja nyt täällä lötkähdetään jo tottuneesti syliin rapsuteltavaksi eikä sählätä omia koko puolitoistatuntisen ajan...


Marraskuun TOP3:


1. 

Porkkanat

2.
Kissat...

3.
Kengät ja niiden kyseenalainen
kiusaaminen 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.