lauantai 11. tammikuuta 2014

Tervetuloa Teppo!

Aniaras Theo eli tutummin Teppo-setä
Uusi vuosi aloitettiin meillä vähän etuajassa marsujengin puuttuvan uroksen saapuessa kotiin. Herran piti saapua vasta tammikuun marsunäyttelystä, mutta SHY:n näyttely sattui sopivasti joulukuulle ja siinäpä poika pääsi samalla kotiin kun olin Ilpon kanssa tuonne menossa.
Voi sitä huomion ja herkkujen määrää!
  Näyttelystä sen verran, että Ilpolla oli ainakin oikein mukavaa! SHY:n buffa huusi tyhjyyttään mutta omin eväin mennään juuri tästä syystä. Näyttelyn (yllättäen) ainoana kaniherrana Ilpo suorastaan kylpi huomiossa, kävi varmaankin yli kymmenen ihmisen sylissä, tutustui paikkoihin ja sai herkkuja. Ulkonakin käytiin, kun näyttelypaikalla oli lunta josta poika kovin pitää.

   Lähdin näyttelymatkalle Carolan mukana vain siitä syystä että Ilpo saa sosiaalistua ja pääsi kolmannen kerran automatkalle, jotta tottuu reissaamiseen ja näyttelypaikan häslinkiin jotka ovat väistämättä isona edessä. Oikein kiltisti Ippe käyttäytyi ja hurmasi ihmisen toisensa perään lempeydellään. Olipa tuo myös yhden sylittelijän mukaan hyväkäytöksisin kani jota hän oli koskaan nähnyt, hyvä Ilpo!
  Haimme Carolan kanssa ruotsalaistuomari Lotta Lingin asemalta ja hän oli myös paluumatkalla mukana, joten marsuista ja koirista tuli juteltua lähinnä ruotsiksi. Oikein kiva reissu siis!

Ilpo Jennin syliteltävänä

On rankkaa olla suosittu!

5 kommenttia:

 1. Moi! Hankin just ensimmäisen syrkin ja olis hirvee hinku päästä sen kanssa näyttelyihin kunhan se tosta kasvaa., mutta oon vähän pihalla:-) Eli mistä löydän ilmotuksia näyttelyistä? Oonkin jo kattonu SHY:n näyttelyt mutta kun Pirkkalassa asun niin kiinnostais PiNan näyttelyt. Pitääkö mun siis tilata se niitten lehti, saan tiedon tulevista näyttelyistä?

  Kattoo nyt uskaltaako sitä edes lähtee mihkään kun en tunne oikeen ketään hamsterityyppejä:D no ehkä saan raahattua jonkun kaverin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://pirkanmaannakertajat.net/ oon itse katellut PiNan näyttelyilmoja, ei tarvitse lehteä ostaa. :)

   Reippaasti sinne vaan, kyllä sä uskallat! :D PiNan näytseissä ei (onneks) ole yleensä ihan hirveän paljon hamsuihmisiä tai porukkaa muutenkaan, sellasia pieniä kivoja näyttelyitä. :)
   Muakin voi aina tulla nykimään hihasta jos tunnistaa, en pure. :D

   Poista
 2. Allright, entä tiiätkö tosta PetExpo tapahtumasta? Kun sivuilla lukee että olis erilaisia näyttelyitä, mutta mistä pystyy ilmottautuun vai tuleeko se vasta myöhemmin?

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana Ilpo ♥
  Meillä on uusi blogi, tere tulemast :)

  VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.