SIVUT

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

#124 ryhtiliike (...niin varmaan)

Blogi vähän jäi hamsterikasvatuksen jäätyä, koska eihän meille enää tapahdu mitään entiseen tahtiin. Eläimiä täällä kuitenkin vielä on, nimittäin Ilpo ja vaimonsa Via. Viola lopetettiin luusyövän vuoksi viime kuussa. Ilman hamstereita alkoi elo olla vähän tylsää, joten niitäkin toki löytyy ja vieläpä vanhoista linjoista; lk ps creme Ereganto's October ja lk norre laikukas Ereganto's Remnants, kotoisammin Musti ja Sirpa.
Kesällä olisi Mustin määrä poikastella ja Sirpan taas syksyllä, joten jokaisen kukkahattutädin henkisen hyvinvoinnin vuoksi suosittelen jättämään kaikki poikaspostaukset lukematta. Uros on vielä Riihimäellä mutta henkisesti täällä, ainakin siihen malliin ovat tytöt kiimailleet.
Kanit asuivat talven ulkona eristetyn kopin ja ison tarhan yhdistelmässä, ja nauttivat silminnähden. Niinkin paljon, että melkeinpä sanoisin ettei kani ole sisälemmikki ollenkaan. Kesä mennään tutulla kompparilaitumella, mutta öiksi menevät omaan pohjalliseen tarhaansa supikoirien vuoksi. Läheisintä tuttavuutta tehnyt supi ystävänsä kanssa tosin pääsikin jo hengestään naapurin toimesta, mutta ei kahta ilman kolmatta...
Sirpa

Musti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.