lauantai 29. syyskuuta 2012

Elämää...kanien kanssa?

Hamsulan arki rullaa normaalisti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ihana pk normaali valkonauhainen tyttö Caramia de la Carvasmurffi oppi lentämään. Vaikka asumuksen kaikki pakoreitit on tukittu, päätti tyttö, ettei joka toinen päivä vapaana riitä, vaan on ehdottomasti saatava joka päivä vapauden huuma!
Mikäs siinä, mutta häkki alkaa olla jokseenkin tyhjänpanttina. Tukikohdaksi laitan neidille kääppärihäkin ja luukun auki, jotta voi sieltä käydä hakemassa ruokaa sun muuta ja vaikka nukkumassa. :)
Hopsutäti Myssy on vahvasti sitä mieltä, että juomapullo on turhaakin turhempi typerä kapine, joka sietää saada turpiinsa! Niimpä pulloraukka kärsi yöllä kovan kohtalon ja valutti vedet viimeistä tippaa myöden puruihin, mutta Myssy on tyytyväinen.

Jätän nyt hamsut sikseen, jatketaan tuohon otsikkoon. Nyt näyttää vahvasti siltä, että meille muuttaa kaksi hurmaavaa nuorta kanineitiä! Pupsit tulevat ystävältäni ajanpuutteen vuoksi, ja ehkä vähän siksikin, että kaksi nuorta energistä kaninalkua saa purettua energiaansa paremmin maalla jättiaitauksessa kuin kaupungin keskustassa, jossa tytöt saattavat tehdä tuhojakin.
Neidit muuttavat meille näillänäkymin Turun näyttelystä 27.10. Oma hommansa tulee olemaan sekin, miten matkustan bussilla 140cm häkin, kanikopan ja kolmen hamsukassin kanssa, mutta eiköhän se tästä.
Tytöt saavat mukaansa 140cm pitkän häkin, ruokakupit sun muut, vessan ja tälläiset perusjutut. Tänään pystyttelen pihaan aitauksen pupulaisille, ja toivon mukaan saan jossakin kohtaa sinne hukkaamani Nuppu -marsun kesämökin (josta Nuba ei piitannut lainkaan, turha hökkeli), rautakaupasta tiiliskiviä ja metsiköstä puunkarahkoja.
Tytön tulevat siis ulkoilemaan päivittäin ainakin 2 tuntia tuolla aitauksessaan. Toki valjaissakin seikkaillaan välillä metsässä, pellolla ja puistoissa, mutta vapaus on päivän juttu. Tytsyt tulevat kesällä juoksemaan välissä vapaanakin, mikäli vaan suinkin uskaltaa päästää, ja kanihyppyäkin olisi tarkoitus jossakin kohtaa kokeilla.

Asiasta kukkaruukkuun! Ensi kesänä mulla on edessä muutto Tampereelle opiskelujen perässä. Päänvaivaa tulee tuottamaan tuo eläinpuoli, sillä mukanani muuttaa about 15 hamsteria, 2 kania, marsu ja epämääräinen kotilojengi. Itselläni ei niinkään ole väliä, nukun vaikka kattolampussa roikkuen, mutta miten saada hamsujen asumukset jotenkuten ergonomisesti ja käytännöllisesti, jotta jokapäiväinen hoitaminen ei olisi ihan kauhean vaikeaa?
Kanien asumus tulee vaihtumaan puolitoistametrisestä metriseen, mutta tytöt saavat olla vapaana koirien tapaan koko ajan, vain siivouksen ajaksi joutuvat häkkiin.
Josko tästä jotenkin selvitään, miettimisaikaa kuitenkin vielä on!

 Hilma ottaa rennosti. :3
 Toivo ja Mozartiina hölläilee, osaisinpa minäkin...
 Hamsulassa vedettiin tälläistä pöperöä eilen. 

 Hamsulan uusin tulokas, kiinaripoika Save This Town, Pena.
 "En varmasti poseeraa!"
 Löysin viimeinkin näitä, isoja kaurahiutaleita!
 Caramia, kaunis neiti :3
 Maisakaarina Kissankello -tyttönen poseeraa.
Vähän aikaa sitten otettu kuva, olin Tampereella ihanan peikkotyttö Pepin lapsenvahtina :3

Hyvää syksyä kaikille blogin ihanille lukijoille, palaillaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.