torstai 27. syyskuuta 2012

Raha palaa ...mutta palakoon, kun on kyse eläimistä!

Raahauduimpa tänään heti koulusta päästyäni wuf.fi:in ( www.wuf.fi ), Lielahtelaiseen suhteellisen uuteen eläinkauppaan. Tuolla kun on Omena-Oscar ja nuo muut meillä syötetyt ruuat muita kauppoja halvempia, ja kaikenlaisia spesiaalijyviä, keksejä ja kuivahedelmiä saa irtona. Kauppalista olikin pitkä, sillä hamsulassa on nyt nuukailtu, ja ruokia on jatkettu ties millä pussinlopuilla.
Vaikka ostettavaa oli kauheasti, oli budjetti karu 20€, joka riitti kuitenkin juuri ja juuri, lasku teki 19,60€! :D

Mukaan tarttui seuraavaa:
 Alekorista nappasin mukaan tälläisen pussukan ihan mielenkiinnosta. Eipä tuo marsviineri tätä syönyt, joten taitaapi joutua omistajan suuhun, tässä kun oli ihania isoja hedelmäpaloja.
 Jonkinsortin koirankeksejä, joita meillä on tykätty syödä. Tuolla ei sitä koirankeksi number onea ollut, joten tyydytään tähän.
 Alekorista nappasin myös nämä nappulapussit, 0.49e /pussi.
 Turhaakin turhempi, mutta sorruin silti. Mineraalikivi, jonka pitäisi maistua, ylläriylläri, popcornilta!
Olen jonkinsortin riippuvainen näistä Vitapolin euron mineraalikivistä, Wuffissa on niitä vaikka mitä makuja, ja niin löytyy meiltäkin appelsiini, mansikka, omena ja tämä ihanuus. :D
 Toinen hamsterien perusruokasäkeistä, tosin sekoittamattomana vielä.
 Sisällystä. Sekoituksessa on siis supa hamsteria, supa rattia, maissikrokettia, banaania, omenaa ja porkkanaa, erilaisia linnunsiemeniä kuten hirssiä ja durraa, kauraa ja sen sellaista, mukana tällä kertaa myös ällösöpöjä hempeitä luomumaissisydämmiä :')
 Sydän :3

 Hamsulan marsumummo Nuppu sai ruokavarastoon täydennystä. Lähes kilo kuivaa omenaa ja porkkanaa sekä iso pussi pellettiä tarttui mukaan marsukaappiin vietäväksi.
 Kun sekoittelin ja lajittelin ruokia, tuli sillä hetkellä vapailemassa ollut hamsutyttö Tyhmy katsomaan mistä huumaava tuoksu tulee. Pitihän sitä sitten maistaakkin, ja niin lähdettiin kiikuttamaan valtavaa ryöstösaalista kotiin!
 "En mä tässä mitään, kunhan vähän seikkailin..."
 Rimatonna -neitikin pääsi ulkoilemaan, ja nappasi sekin evästä mukaansa.
 Nyt on ruokaa vähäksi aikaa!
Etsi kuvasta marsu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.