lauantai 2. helmikuuta 2013

Näin meillä syödään

Tein hamsuille pitkästä aikaa mössöä, on ollut kiire joten olen heitellyt noille vaan kaikenlaista tuoretta.
Päätimpä kuvata mössöntekovaiheet, kun postausta hamsujen pöperöistä on toivottu.
Tein kaksi eri mössöä, tässä ensimmäisessä ei ole hedelmiä tms sokerista joten sitä annoin kääpiöillekin, tuota hedelmäisempää saivat poikaset ja lellikit ykkössoseen kanssa.


Sose 1
 Keitin kattilassa mössöksi 5 perunaa, 2 porkkanaa ja palan 
parsaa palasina mössöksi, noin 45min.
 Keitin kananmunan sekaan.
Yleensä heitän kananmunat kokonaisena soseen sekaan ja sotken vaan,
nyt keitin erikseen.
 Palastelin kökön lohta ja heitin muiden ainesten sekaan.
Vihanneksista kaadoin osan vedestä tosin ennen lohia pois.
 Sitten soseutus ja sekaan vielä persiljaa, basilikaa, seepiansuomua,
seesaminsiemeniä ym.
 Lisää sekoittelua...
 Tadaa!




Sose 2
 Palastelin blenderiin pari kiiviä, pari omenaa ja kolmisen porkkanaa raasteena.



 Surautin sekaisin, lisäsin 2dl luomumysliä, vettä ja persiljaa ja sekoitin taas.

 Lisäsin vielä basilikaa, kuivia mustikoita ja kookoshiutaleita.

 Vielä proteiininlähteeksi 1dl turvotettua soijarouhetta ja viimeinen surautus.

Kyllä hamsuille maistui :3

1 kommentti:

  1. KIva blogi :)

    Kurkkaa, liitythän?

    http://loveandfashionn.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.