sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Yleisön pyynnöstä: Tampereen näyttelyn näyttelypostaus!

Eilen oli siis SHY:n vuoden ensimmäinen näyttely, Ikurin virelässä siis oltiin ja ahdasta oli. :D
Jo näyttelypaikalla sain käskyn tehdä näyttelypostauksen tuosta näyttelystä, kaipa se on pakko tehdä vaikka ajattelin kyllä muutenkin tulla tuloksia hehkuttamaan.
Perjaintaina oli tarkoitus mennä aikaisin nukkumaan, mutta kas perhanaa Veera kekkuloi valveilla vielä kolmen aikaan aamuyöstä (kiitos Julia kun valvotit :D). Parin tunnin yöunilla heräsin siinä kuuden aikaan ja aloin pakata eläimiä vaikka aikaa olisi ollut ruhtinaallisesti, mutta kun hamsut ovat hitaastiheräävää sorttia, on ihan hyvä aloittaa ajoissa. Kun näyttelysyrkit oli pakattu, iski pienoinen paniikki kun Myssyltä puuttui boksi. Täti matkasi kääppäriboksissa näyttelypaikalle, vaihtoi Mion kanssa bokseja ja lainasin Miolle boksin pöydälläolon ajaksi.
Vihdoin päästiin lähtemään, ja kerrankin olin näyttelypaikalla ajoissa! (nimimerkki aina vähintään 15min myöhässä)... Alkusähellykset saatiin sähellettyä ja selvisin hukkaamatta yhtään lappua ja sekoittamatta kenenkään numeroita, kiitos jälleen kerran Saskian.

Koska näyttelystä ei voi lähteä samalla eläinmäärällä kuin sinne ollaan lähdetty, piti hamsulan eläinmäärää vähän tasoittaa kun poikasiakin lähti. :D Kotiin tulivat talvikkopojat Double Special Jisp (normaali) ja Double Special Castrium (se toinen talvikon väri) eli Uolevi ja Almeri, sekä pk musta naaras Price of Love "Sella" ja lkr kyyhkynharmaa naaras Farfallan Lento Viidakkoon "Unna", aivan ihana tapaus!

Palkintojenjaon alettua sain tipautella leukojani lattialle. Ensin tuli standardicampbellien tulokset, ja meidän Gisele -neiti oli S2+SERT+tuomarin suosikki=Gisele*! Arvosanana oli EH+.

 Odottelun jälkeen jaettiin lemmikkisyrkkiurostenkin palkinnot, ja Abrax oli PLH3 eli vielä Jyväskylästä sijoitus niin sekin on lemmikkivalio. :3 arvosanana oli muistaakseni ERI.

 Estellelle ei sitä viimeistä PLH -sijoitusta tullutkaan, ihan ymmärrettävää kun on juuri muksutkin ollut, vaikkakin arvosana oli EH eli hilkulla oli että olisi sijoittunut. :D
Estelle oli kuitenkin ulkkiksessa taas vaihteeksi, vaikka viimeksi sai sieltä MH+. Tällä kertaa tulikin ERI+ ja neiti oli lyhytkarvaisten syrkkien S1 ja BIS4! Hamstrauskisassakin tuo oli ykkönen, siitä tuli pieni söpö punainen ruusuke.

Päivän palkintosaalis! Jotain saattaa puuttua, olin vähän sekaisin noiden kanssa.

Price of Love "Sella"

Double Special Jisp "Almeri"

Double Special Castrium "Uolevi"

Farfallan Lento Viidakkoon "Unna"

Kerrankin ehdin kuvata näyttelyssä jotain, joten lisäilläämpä:

Lk soopelivauva Valvon Valoisia Öitä "Valto" oli Saskian löllyteltävänä.

Pk soopeli vn Kuningasmurmeli, lähti näyttelystä Miran luo asumaan.

Saskia osti kinkin!

Pakollinen ruusukekuolauskuva, tuolla on pari meidänkin ruusuketta. :3

Ja mä kun luulin että meidän palkintosaalis olisi tässä, mutta lisää tuli :D

Isä ja poika, Abrax ja Untamo :3

Saskian palkintosaalista.

Kotona oltiin siinä kahdeksan aikoihin, ja sain elukat purettua omiin asumuksiinsa. Muutama kääppäriasumus piti vielä laittaa valmiiksi kun sain niihin asukkaatkin:
Vielä eilisen jäljiltä väsynyt, mutta onnellinen Veera kiittää kaikkia näyttelyssä olleita, oli ihana päivä  

2 kommenttia:

 1. Ihanan isoja nuo isä ja poika :D Kuin jotain karhuja ♥ Onnea palkinnoista, olitte kyllä selkeästi ansainneet ne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, oon jo pidemmän aikaa miettinyt miten kivoilta nuo ukot näyttäisi yhdessä kun ovat melkein toistensa vastakohdat, yhtä muhkeita vaan :D
   Ja kiitos :3

   Poista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.