perjantai 13. kesäkuuta 2014

#122 Voikukkapuimuri ja kolme laiskuria

Kesä näyttäisi vihdoin tulleen, jipii! Kanit saivat äidin sponsoroinnin ansiosta lisää kompparipaloja ja näinollen suuremman laitumen, joten nyt kelpaa rallitella ja kirmata entistäkin hurjemmin! Tosin niinä päivinä kun järki kulkee kanipäissä, on sisälleotto suorastaan huippu-urheilua kun jättimäisestä aitauksesta koittaa saada yhteistyökyvyttömiä rusakoita sateensuojaan, huoh. 
Ja kesä se tuli Ilpollekin, kuten kuvasta näkyy! Pallienpoistoa edeltänyt tylsä valjasulkoilu on jäänyt taakse, ja pieni mukamies pääsi kunnon laitumelle tyttöjen kanssa. Pari päivää äristiin ja raiskattiin (eritoten Ilpoa...) kunnes järki pakotti päätä ja joku havaitsi että nyt puuttuu pojalta se olennainen eli pallit. Siv ja Via pitävät uudesta kaverista hurjasti, Violakin useimmiten kunhan saa itse tulla Ilpon luo eikä Ilpo häiritse neidin kauneusunia.
  Ennen leikkausta Ilpon ulkoilu piti järjestää niin, ettei ulkoileviin tyttöihin ole näköyhteyttä, sillä tarkkasilmäinen Viola puollusti Ilpoa muilta kaneilta ja retuutti Siviä ja Viaa armotta. Tuo hölmöily on kuitenkin onneksi jäänyt taakse ja kaikki käyttäytyvät fiksusti. Näillänäkymin karvapebat pääsevät punkkaamaan talveksikin yhdessä, kunhan sopu säilyy. 

Siv sai uuden hiustyylin ja syömisen lisäksi myös näkee nykyään. Kiltisti tuo antaa laittaa ponnarin aamuisin, joten veikkaisin sen hoksanneen että näkökykyisenä on hauskempaa. Vian 'hiukset' eivät olleet ponnaripituiset mutta roikkuivat silmillä, joten niitä siistin ihan saksilla jo tässä taannoin. Kuten kuvista näkyy, on Violan ruokahalu noussut yhtäkkiä ihan huimasti! Ennen iltapelleteistä jätettiin pahanmakuiset pohjalle eikä vuohenputkea suostuttu syömään, nyt neiti syö kaiken eteensattuvan ja kerjää koko ajan lisää. Simpsakkahan tuo on aina ollut eli hyvä vaan kun ruoka maistuu, vaikkakin näin yhtäkkinen ruokahalun pompahdus on vähän hämmentävää.

Pitemmittä puheitta, aurinkoista ja voikukantuoksuista kesää kaikille lukijoille!

PS. Pahvilaatikot ovat hurrrrjan jänniä, niitä kannattaa tutkia monen pupusen voimin!

1 kommentti:

  1. postaa uuseemmiin!!!?!! ihana bloki <333333333333333

    VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.