torstai 2. helmikuuta 2012

Heissan!

Nyt kävi niin, että edellinen hamsublogi meni hukkaan XD en tajua miten onnistuin, mutta ei löydy mitään enkä mä edes muista onko se Blogger, Blogspots, se ilmaiset kotisivut -hommeli, mikä lie, vai mikä... no, tää on helpompi, koska kissojen blogi ja käsityöblogikin on bloggerissa ja jopa mä, tekniikan ihmelapsi, hiiri keskellä kämmentä syntynyt, tajuan miten tätä Bloggeria käytetään! :D

Niin, tämä on siis hamsujen blogi, joten pitää varmaan kirjoittaa niistä! ;D
Eli meillä astuu kolme syyrialaista. Creme uros Pouta Poskikarva "Urho", hopeanharmaa vn uros My Lovely Little Oscar "Osku" ja sekopää-mummo normaali naaras Ihanin Iltatähti "Irma". Poppoon kiltein (ja mun lellikki... :`D) on Urho, se ei pure ikinä ja antaa tehdä mitä vaan. semmoinen nallekarhu... <3 Osku on heti seuraavana. se ei oo koskaan kunnolla purrut, joskus vähän näykkäissyt jos haisee Urholta. se on vähän pelokas ja arka, antaa kyllä ottaa syliin ja joskus jopa kiipeää kädelle mutta on vähän ujo... Ihmissyöjä-Irma on porukan vanhin (ja läskein!). Se on jo 1v ja 4 kk, eli aika mummo jo. Se on vähän kärttyinen ja puree helposti, johtunee osaksi tuosta vanhasta iästä ja lasten lelu -historiastaan. Irma siis tuli meille noin vuoden vanhana, kun perheen tyttö ei enää sitä jaksanut hoitaa kun oli koira tulossa... minäpä sitten otin Irman ja olen välillä katunutkin ;D se on tuhonnut yhden juoksutusaitauksen, boksin, ruokakippoja ja pulloja sekä geelikynnen ja erinäisen määrän ihmisen ihoa ja ihokarvoja. Irmalle ihmiset ovat ainoastaan ruoan ja pesäainesten tuojia ja vessavarkaita (Irma kärsii vessarakkaudesta). sylissä ollessaan se syö hiuksia poikki ja pistää poskeen talteen...

Kohta meille tulee neljäskin hamsteri. Vajaa viikko sitten hopeanharmaa naaras Louis Vuitton "Hippa" tuli meille astutettavaksi Urholla. Ilmeisesti hyvin menee, Hippa tekee pesääkin nyt jo. Ja kuten yleensäkin astutuspuuhissa, saan minäkin palkkion. Otan sen poikasena, jos ja kun, ihana poikanen löytyy. <3 vasta äsken tajusin, että nehän on mun lellikkini poikaset, ei herran jestas kun niistä tulee ihania! <33 jos on cremeä, otan semmoisen, mutta jos on luonnonvalkoista, otan varmaan sellaisen. Naaraan ehdottomasti, se astutetaan sitten Oscarilla. Näyttelymenestyskään ei olisi pahitteeksi... ;)
Poikaset tullaan rekisteröimään Suomen Hamsteriyhdistyksen lapulla ja sillain... Urhomuksella on nyt parit nättelyt tässä ennen poikasten luovutusikää, menestystä toivotaan, kivahan se on laittaa papereihinkin menestystä.
Kunnianhimoinen avoite mulla olis saada Urhosta lemmikkivalio vuoden loppuun mennessä, sais sitten heti pistää poikasille uudet paperit kun tulisi tuo FIN LVA12 siihen perään... :D se lemmikkivalioushan edellyttää siis kolmea serttiä samana vuonna (?) ja sitten juhlanäyttelyä. oskusta mulla ei oikein oo mitään erikoisia tavotteita, se ei varmaan tuu PETissä oikeen menestymään kun on arka jne, mutta ehkä standardissa  vois jotain tulla.

Tässä Irma:

 Tässä Urho:
 ...Ja tässä Oscar <3
tähän perään tulee heti näyttelypostaus, en viitti enää tähän kirjottaa :D

5 kommenttia:

 1. Ihania hamsuja!! Mullakin on saman näköinen ku urho mut se on vaa tyttö! :DD Tuu vierailee munkin blogissa nimeltä rapinaa ja rapsutusta!! (:

  VastaaPoista
 2. Hih, Irma, Osku ja Urho kiittää! :D
  ok, pitääpä käydä... ;)

  VastaaPoista
 3. Excellent write-up. I definitely love this website. Continue the good work!

  Also visit: Medisoft software
  Prefered software by most medical professionals

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.