sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Vauvoja, vauvoja...

Nyt on sitten kotiuduttu tuolta SHY:n eilisestä näyttelystä. Ihmeen raskasta se on, koko päivä näyttelyssä, vaikka ei olisi toimihenkilönä. Itse olin tuolla lemmikkikääpiöiden (23kpl) assistenttina, siis kiikutin bokseja tuomarille ja takaisin ja etsin niitä, siinäpä vasta urakka kun niille ei ollut omaa pöytää niin LK:ita löytyi jopa pitkäkarvaisten syyrialaisten pöydältä.... :D
niin, ne näyttelytulokset! Tällä kertaa mukana oli siis vain kaksi hamsua, Irmankin piti ensin tulla mutta jätin sitten vanhuksen kotiin, ei se olisi kuitenkaan oikein menestynyt. Pouta Poskikarvan ilmoitin sekä ulkkikseen että pettiin, Lovely Little Oscar meni vain kokeeksi ulkkikseen.
tässä urhon arvostelu:
Pää kaunis ja leveä, luisu otsa. silmät sopivan kokoiset, leveälle asettuneet. korvat kauniisti asettuvat, hilsettä. (urho hilseilee talvella... :/) tyyppi ja sukupuolileima: vain aavistuksen takapainoinen, muuten täyteläinen. koko erinomainen. perusväri: melko hyvä tummuus, saisi olla oranssimpi. turkin tiheys melko hyvä, pituus pitkä, runsaasti pitkiä karvoja. ( en oo huomannut! :D) tasaisuus hyvä. yleiskunto: saisi olla sporttisempi. turkin ja ihon kunto: korvia lukuunottamatta hyvä. kynnet hyvät. :)

ainiin, sain hipan vauvoista kuvia! ovat nyt 6vrk vanhoja. nuo ovat siis urhon lapsia myös. <3 meille tulee noista ainakin yksi, muut ovat vapaana. enimmäkseen lyhytkarvaisia mutta pitkiksiäkin saattaa tulla. ite otan tuolta cremen naaraan jos on, jos ei niin sitten joku muu naaras. teetän sillä sitten yhden poikueen, mutta UROS ON HAKUSESSA! jos olet poikasista kiinnostunut tai sinulla olisi mahtiuros tuolle tulevalle tytölleni, niin pistäppä kommentteihin viestiä!
tässäpä vauvat:
ja vielä kuva hipasta. oikea nimi on siis Louis Vuitton:
aika ruskea hopsu, vai kuvittelenko vaan...? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.