torstai 22. marraskuuta 2012

Grand Gala lähestyy!

Apua, GG:seen on enää alle 2 päivää! Tai oikeastaan miulla vain 1, koska lähden jo huomenna iltapäivällä Riihimäelle ja sieltä lauantai-aamuna Riinan kanssa Hyvinkäälle hamsujengin kanssa. :)

Mukaan lähtee sekalainen sakki, suurin osa pettiin mutta yllättävän monta ulkkikseenkin. Mukana myös Estelle, joka toivottavasti sijoittuu tuolla niin lemmikkivalioituisi. Tuohan olisi Estellen kolmas näyttely nyt, ja jos neiti tätä joka näyttelyssä sijoitutaan -putkea jatkaa niin saattaapi valioituakin. :)

Caramian muksut lähtevät Hyvinkäälle myös, vaikkakaan myyntipöydälle ei ketään riitä vastoin odotuksia. Viikon sisällä on kahta vaille kaikki poikaset varattuja, ja vielä jäi pari odottelemaan seuraavaa poikuetta pk cremen toivossa!

Cämpsypoika Juri lähtee myös reissuun mukaan tottuneena reissumiehenä, ja tulee takaisin päin kera kolmen kaverin! Yhtään eläintä ei pitänyt tällä kertaa hommata, mutta meille onkin tulossa Goldilock's hamsulasta sininen campbelliuros ja eräältä kasvattajalta eteenpäin lähtevät Picus Aaveli & Picus Almeri, sininen ja vaaleansininen poika. Näiden lisäksi meillä sinerrytään vielä lisää, ja Lavender's Elyltä meille tulee nätti sininen syrkkipoika sijoitukseen. :)

Kuten jokainen lukutaidon omaava voi nyt huomata, meille on tullut cämpsyjä. Tunnustettakoon, että vielä kuukausi sitten suorastaan pelkäsin niitä, viime kesän hoidossa olleet cämpsyveljekset nappasivat laskujeni mukaan sormeen (ja varpaisiin, jopa persuksiin) 273 kertaa. :D Janetan ötöjä lääppiessä kuitenkin huomasin että jotkut näistä duraceleista jopa omistavat jonkinlaiset aivot, enkä saanut hampaista kuin pari kertaa.
Aion pikkuhiljaa hilata tuon cremelinjani jonkun muun harteille, ja keskittyä normaaliin ja heterotsygootti-hopeanharmaaseen, jolloin pitäisi kaiken järjen mukaan jäädä aikaa myös cämpsyille.
Pitkän harkinnan jälkeen olen campbellikasvatusta aloittelemassa, vain muutamalla eläimellä ja syrkit silti etusijalla. (ellen nyt hullaannu täysin...).
 Estelle poseeraa :)
 Vevve pyysi hamsterit.nettiin kuvia syyrialaisten pepuista, joten 
minäpä reippaana tyttönä kuvasin! :D
Estellen peppu :3
 Estellen siskonpojan Untamon peppu, hän tykkäsi
selvästi kuvaamisesta :'D
 Untamon isän Abraxin peppu. Hän ei tykännyt kuvaamisesta :'D
 Estellen isän, eli Untamon vaarin Urhon peppu :D
 Caramian kaunis muksu, pk normaali naaras Serafima Satusäde muuttaa
lauantaina Annelle. :)
 Kaniparka pinkkiytyy :3
 ...ja seikkailee.
 Kotiin jäävä lk hopeasoopeli -uros S. Iloni.
 Ilon mummo Tinakenkätyttö, Untamon äiti. 
 Muksut jäähyväisaterialla, kun puurot oli syöty, lähtivät urokset poikamiesboksiin
viisisteen.
 Nuppu -marsullekin kuuluu hyvää. Rouva odottaa jo selvästi 9-vuotissynttäreitään
huhtikuussa 2013, luvassa superpaljon herkkuja :)
 Viime viikonloppu kului perheeni yrityksen Taikamyllyn osastolla töissä Suomen Kädentaidot
-messuilla, näitäkin ihanuuksia oli pakko kuvata :) 
Kotiin jäävä toinen mies, pk creme vn Sori Oon Sotanorsu. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.