torstai 22. marraskuuta 2012

Hamsulan muodonmuutos!

Tuossa viikko sitten hamsulassa puuhaillessani kyllästyin lopullisesti tähän, että lähes jokainen asumus on erilainen. Ja vaikka olisi samanmallinen niin eri värinen sitten.
Tähän täytyy saada muutos, nuo on rasittavia! :P Niimpä asumuspolitiikkaa uudistetaan oikein olan takaa, ja pois lähtevät tuo ruskea ruma modattu loota, pari kamalaa dunaa ja ruskea häkki. Tilalle tulee 4 turkoosi-valkoista 2-kerroksista häkkiä ja mustavalkoinen iso häkki. Kääpiöt muuttavat tilaviin bokseihin, syrkit lähes kokonaan tehdasasumuksiin.

Tein aikoja sitten Tammer-Tukussa käydessäni mahtilöydön, siellä myydään 68cm x 40cm supertukevia muovilaatikoita 11,90 /kpl. Tähän vielä alennukset, niin hintaa kertyy huimat 9e! Kansiakin on keltaisina, punaisina ja sinisinä, ja tuollainen sinikantinen minulla oli jo aikaisemmin ostettuna.
Noita siis käyn hakemassa aimoläjän tässä viikon sisällä, ja jaot ovat seuraavanlaiset;

Campbellit punaisiin

Väliaikaisesti asuvat syrkit keltaisiin

Talvikot, kiinarit sun muut sinisiin

Kun kerran muutetaan, muutetaan sitten kunnolla! Lähes jokainen hamsu muuttaa uuteen asumukseen, tosin lellipoika Urho saa pitää marjapuuronpunaisen dunansa. :3

Tuikku (pkrs suklaa n) muuttaa isoon uuteen häkkiin.
Abrax ja Tyhmy saavat turkoosi-siniset kerroshäkit.
Kinkkipoika Pena muuttaa oranssista laatikkohärpäkkeestään tasolliseen minidunaan.
Untamo, Iloni ja Norsu pääsevät keltakantisiin bokseihin.
Juri, Obama, Ajax ja Atso -cämpsyt pääsevät jo lauantaina punakantiseen boksiin, cämpsytytöt omaansa vasta vähän myöhemmin.
Estelle ja Obelix jäävät punaisiin duniin ja Urho pinkkiin dunaan, tosin Essu ja Obe vaihtavat dunia keskenään että tyttö voi poikastella isommassa.
Myssy ja Smurffi muuttavat isoihin 90cm lasiterroihin. Rimatonna ja muut jäävät niille sijoilleen eikä heiän tarvitse muuttaa. :)

Campbelleille olisi tarkoitus uhrata kolmisen boksia. Team Duracellien eli Jurin, Obaman, Atson ja Ajaxin boksi, naaraslauman boksi ja poikasboksi, tosin kolmeen boksiin tuo ei mut tuntien jää. :D

4 kommenttia:

 1. Sinulla on todella kiva blogi!


  aurinkoaurora.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teetkö sitten niihin laatikoihin kansiin reikiä vai mitä teet niille?:) siis että hamsu saa happea

   Poista
  2. Teen sellaisella pikkuleikkurihärpäkkeellä isot aukot päätyihin ja joissakin kanteen myös, ja verkotan aukot että ilma liikkuu. :)

   Poista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.