torstai 29. marraskuuta 2012

Muksut lähti pesästä, Caramia on onnessaan!

Grand Galasta kotiuduttu!  
Sen kummempaa menestystä ei meille ropsahdellut, mutta empä mennytkään ruusukkeita hakemaan vaan ihania ihmisiä näkemään. Arvosanat olivat hyvää, hyvä+, erittäin hyvää ja taisi olla yksi erinomainenkin.

No, mutta voitettiinhan me jotain? Jep! Ulkkiksessa tuli Untamo Uni-Nunnulle ES2, ja poitsu sai vielä paju(tai pikemminkin HIRSI)sillan ilokseen. Petissä Maisa-Kaarina Kissankello sai KuMan, oliskohan ollut turkista? Erikoispalkinto tuli jollekin jostain, ja söpöjä keksejä saatiin taas 2 satsia hamsujen iloksi. Näiden lisäksi Abrax Agrippas, nätti lk musta poika, oli siskonsa Adelfa Alexandran kanssa parikisan ykkönen! :)

Mukaanhan ei pitänyt mitään lähteä, pari cämpsyä vain. Vevveltä varaamani sininen cämpsyuros ei tullut sitten alkuunkaan juttuun Jurin kanssa, sinänsä harmi sillä kovin nätti poika oli. Annelta varatut läskipullapojat vaaleansininen Peppermint's Aaveli ja sininen Almeri, tutummin Ajax ja Atso, sen sijaan tulivat hyvin juttuun Jurin kanssa, vaikkakin olivat pientä miestä puolet isompia. :'D
Aluksi olivat kovasti sitä mieltä, että Juri on naaras, mutta kun hetken aikaa yrittivät raasua naamaan astua, ja saivat hampaista persuksiin, oli pakko uskoa että tuo pieni kippanakin on mies -sitäkin suuremmalla egolla!

Mukaan lähti myös syrkki ja  robosia. Tinja Itkosen kasvatti, hirmu nätti mutta käppänä pk hopeablondiuros "Mio" hurmasi pilvenpehmeällä olemuksellaan, ja lähti oitis sulostuttamaan hamsulaa.
Jenna Lohistolta sain ms valkoisen lakillisen robonaaraan vaihdossa pk normaali vn -uros Stanislaukseen. Ja koska robolle piti hommata kaveri, lähti Mirkulta sille pieneksi ystäväksi normaali naaras Yours Twilight Mist.
Robotytöt tulivat alusta asti kivasti juttuun, ja puuhaavat tälläkin hetkellä ruokavaraston järjestelyn merkeissä -on rankkaa olla roborovski ja vielä noin suloinen! Tytöt asuvat tällä hetkellä "evakossa" flätissä, mutta kunhan Tammertukkuun pääsen, saavat uuden kivan kämpän. Tytöillä on virtaa enemmän kuin uskoisikaan, koko ajan ollaan menossa ja puuhataan!

Taisin myös varata vielä syntymättömästä poikueesta meille laikukkaan kinkkinaaraan, hups! :3
 Hirmuisen ihana pikkuneiti Hilma, lellikki. :3
 Olipas nätti taivas tässä taannoin <3
 Cämpsypoikien asumus. Tuonne lisäilin vielä heinäpesän, vaihdoin Siporex -kiven tavalliseen
möhkäleeseen, heitin kasan heinää tuonne, laitoin kylpyastian ja vaihdoin vähän miehekkäämmän 
juoksupyörän. Tietysti myös "pakastekuivattua" apilaa piti pistää poikien iloksi. :)
 I'm veeeery happy! 
Caramia fiiliksissä, vihdoinkin lapset lähtivät eikä tarvitse taistella ruokakupista. :'D
Eilen herkuteltiin omena-poronliha-spelttimössöllä, päällä tietysti pähkinöitä, mysliä ja kuivahedelmiä.


4 kommenttia:

 1. Kiva asumus cämpsyilläs!
  Me varattiin Vevveltä jo kaksi cämpsyurosta, jotka ovat luovutusiässä kolmen viikon kuluttua!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Vevvellä on kyllä ihania cämpsyjä ja yleensäkin hamstereita, toivottavasti tuo Houtenista Elyn kanssa nyt jotain ihanuuksia lisääkin!♥

   Poista
 2. Minkä hamsterin sä mulle tuolla näytit? (:

  VastaaPoista
 3. En kyllä kuollaksenikaan muista :D

  VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.