torstai 29. toukokuuta 2014

#120 Täällä taas!

  Viime postauksesta on kulunut tuhottomasti aikaa talvella käyneen tietokoneäksidentin vuoksi,.Sen seurauksena vanha kunnon sumisamini on viettänyt letkeää lomaa kun tahtojen taistossa hän päätti kuolla. Kuvia on kuitenkin tullut nyt kevään aikana koneettomuudesta huolimatta räpsittyä jos ja kun jotain merkittävää on tapahtunut. Olen toisaalta ihan tarkoituksella pitänyt blogitaukoa, sillä Suomen Ulinayhdistykseksi ristimäni tydet ja tädet keskittivät yhteistuumin turhat kalorinsa minusta määkimiseen. (tässä kohtaa voi autistisinkin jantteri huomata etten puhu shy:stä vaan hams-te-ri-ih-mi-sis-tä. Selkokielellä saa uutiset mutta bloggaamaan en sillätavoin rupea, sori jorit.) Näköjään kuitenkin kaloreita riittää mutta blogitaukoa ei joten uusi kesä, uudet puput ja uudet kujeet, ja hehheh, uudet ulinat.
  Kuten näppäränä saatat huomata, on blogin nimi ja ulkoinen olemuskin muuttunut. Aika pupuisaa, eikö vain? Meillä kun ei enää asusta yhden yhtä pikkujyrsijää, vain kaneja (joista lisää myöhemmin) ja kissoja, joten siirsin aiemmin tehdyn kaniblogin ulkoasun nimineen tänne. Näinollen pupujen kanssa tulee paljon puuhailtuakin, ja blogi täyttynee nimenomaan pupujutuista.

  Meille ei oikeastaan mitään kummempia kuulu, kun ei missään olla käyty eikä tänne perämetsässä mitään maatamullistavaa tapahdu, joten aloitetaanpas esittelemällä kanilan uudet tulokkaat! Tai noh, eivätpä nuo enää niin uusia ole, mutta blogissa eivät ole vilkkuneet.

  Meille siis muutti ystävältäni Veeralta noin kuukausi takaperin rescuena 'leijonaluppa'kaverukset Siv ja Via! Lainausmerkeissä siksi koska papereita tyypeillä ei ole. Ovat todennäköisesti sisaruksia. Veeralle tullessaan tytöt oltiin pesty, puunattu, hoidettu hampaat ja kynnet, ja heistä selvästi näkee vieläkin vanhan 'huonomman' elämän jälkiä. Sivillä on alaetuhampaat vinossa, mutta tuo ei onneksi syömiseen vaikuta kun jauhaa takahampaillaan. Kovin arkoja olivat alkuun, mutta kun saivat Violasta kaverin ja pääsivät laitumelle, on näistä kehkeytynyt hurmaavia mussukoita!
  Via on siis tuo tummempi, kipakka karjanainen joka kuitenkin tykkää kipittää valjaissa ihan mopsityylillä pitkin pihaa. Siv taas kerjää rapsutuksia aina kun ihminen on näkyvissä, seuraa Violan kanssa koiramaisesti vapaanakin ja juoksentelee välillä eeppisesti kuin lihava lammas. Myös Violasta on tullut ihana lammaspupu, siitä näkee kuinka se nauttii ulkona asumisesta.

  Kesän puput siis asuvat perinteisesti ulkona, niillä on päiviksi komppareista koottu superiso laidun ja yöt ne viettävät leikkimökkikanilassa häkeissään. Pitemmittä puheitta, annetaan kuvien puhua puolestaan. Tässäpä siis kanien kesää!
4 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinto heräsi, mikä "Suomen ulinayhdistys" ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamsuihmiset :D *wild paskamyrsky appears*

   Poista
 2. mihi kotilot katos :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, kyllä kotilot täällä on mutta puhuin vähän karvaisemmista tyypeistä. :D

   Poista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.