torstai 27. helmikuuta 2014

Estekanin ensihypyt!

  Pakko tulla teillekin hehkuttamaan, sillä ihme on tapahtunut: Ilpo innnostui esteistä! Taustatietona mainittakoon että vaikka herra on esteristeytys, sitä ei ole ennemmin kiinnostanut esteily muuten kuin esteiden tuhoamismielessä. Tosin ennen joulua pikkupirpana juoksi ulkona vapaana ja loikki siinä samalla Mervin jumppasarjaa, mutta sitten iski murrosikä joka pahenee vain. Tuntuu, että teinikanille estehypyn idean selventäminen on yhtä haastavaa kuin opettaisit internetin saloja katkaravulle.

  Ilpon valaistuminen tuli juuri hyvään saumaan, koska lauantaina on edessä pienen miehen ensimmäiset estekisat ja helppo suora. Reissaamista ollaan harjoiteltu ennenkin, sillä Ilpo kävi joulun alla Turussa hamsterinäyttelyssä saamassa kokemusta häslingistä ja matkustamisesta, ja muutamaan otteeseen olen pojan kanssa käynyt Tampereellakin ihan sinne-ja-takas -idealla.

  Olo on kuin äidillä jonka lapsi oppi kävelemään; olen ihan hurjan ylpeä Ipestä! Pitkän suostuttelun jälkeen kun poika ylitti ensimmäisen esteen, ei loppua meinannut tulla. Edes-takas, uudestaan ja uudestaan, vielä vapaana jaloitellessaankin pitkäkorva loikki esteitä. Lopulta keräsin ne pois jalkavammojen pelossa, sillä hyppääminen aiheuttaa kasvavan jaloille rasitusta enkä halua että se tässä kisojen alla tuhoaa koipensa innostuksissaan.

Loppuun vielä pari onnistunutta räpsyä välähdyksen hetkestä:1 kommentti:

  1. Voitko tehä sellasen postauksen jossa käsitellään hamstereita ja niitten häkkiä ja ruokaa ja voitko päivittää blogiasi Kiitos!

    VastaaPoista

Turha ulina osoitteeseen Улица Ленина 5 as3, Siperia.